Máme ZVV1!

10.11.2013 18:34

Dnes Lexa složila ZVV1 s výsledkem 100, 96, 98.

Na poslušnosti jsme útočily na druhé "kilo", ale bohužel se nezdařilo :-) Odložení za pochodu je Lexa zvyklá provádět minimálně po 10 krocích, takže pokyn rozhodčího k odložení po 4. kroku ji výrazně překvapil. Musela jsem přidat druhý povel. Další 2 body jsme ztratily na kladině, kde Lexa nešťastně uklouzla.

Co se týče obrany, konečně se holka naučila počítat do čtyř!!!

Největší radost (mimo toho "kila" samozřejmě) mám z toho, že se dokázala rychle přeorientovat z obrany na poslušnost. Musely jsme kvůli hárání natoupit jako poslední. Minimálně půl hodiny v autě poslouchala, jak ostatní koušou a když jsem ji pak vytáhla, chtěla samo kousat taky :-) Jedním okem neustále koukala do poslední zástěny, kam se určitě ten strejda musel schovat!!! Naštěstí se po krátkém rozcvičení smířila s tím, že kousat se nebude :-)

Je to moje holka šikovná!!!!!!!!!

 

Děkuji moc Pavlovi Soukopovi za přípravu Lexy v obraně, Tomovi Stejskalovi, že ho minulý týden ochotně zaskočil při závěrečním doladění a všem kamarádům, bez kterých by to nešlo!!! Také díky Davidu Polzerovi, že to "kilo" přivolal :-))))))))))))))